Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mindennapok örömeiről, amelyekért érdemes reggel felébredni

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Férfi örömök

2016. október 30. - Evice

Ha bárki azt hinné, hogy a férfiaknak mindig könnyű volt az élet, az nagyot téved. A XVIII. században, ahogyan a hölgyeket igyekeztek távol tartani a szexualitás minden fajtájától, úgy az uraknál is megvolt ez az előírás. Persze, lehetőségük volt olykor a “kilengésekre”, szeretőt tartani, vagy kurtizánokhoz járni, de ha kitudódott ez a kis “hobby”, azonnal rossz életű személynek titulálták az illetőt, s nemcsak biztosnak tűnő eljegyzések kerültek felbontásra, de a szépreményű ifjú akár az állását is elveszthette.

Aki igyekezett megfelelni az előírásoknak, de a libidójával sehogy sem bírt, annak maradt az önkielégítés, mint végső megoldás… vagyis maradt volna, csakhogy az örömszerzés eme módja is tiltólistán szerepelt. Még az olyan felvilágosult, haladó gondolkodók is, mint Jean-Jacques Rouseau úgy tartotta, hogy az emberek egyszerű életével nem férhet össze a maszturbálás intézménye, akár nőről, akár férfiról legyen szó. Azt hangoztatta, hogy az önkielégítés tulajdonképpen a saját lelkünk ellen tett erőszak. Javaslatok születtek arra vonatkozóan, hogy a fiú gyermekeket és fiatal férfiakat kötelezzék olyan erényöv viselésére, amely a komisz kölyköt megakadályozza abban, hogy a zsebén keresztül szórakoztassa magát. Olyan ötlettel is előálltak, miszerint az iskolában a gyermekeket ültessék speciális padba, amely kialakítása révén nem enged hozzáférést a nadrághoz. Lányok esetén nem kívánatosnak minősítették a kerékpározást és a lovaglást, mert szerintük eme tevékenységek a maszturbációhoz hasonlatos eredményt válthattak ki. Az a teória, hogy senkinek eszébe se jusson saját magát szeretni, nemcsak erkölcsi okokra vezethető vissza. A korabeli gyógyítók úgy hitték, hogy a férfiak csak véges mennyiségű örökítőanyagot képesek termelni, ezért nem javasolták, hogy idő előtt, feleslegesen ellődözzék azt. Abban is biztosak voltak, hogy az onánia szörnyű betegségekhez, valamint erkölcsi zülléshez vezet, agykárosodást okozhat, és a vége kínokkal teli, korai halál.

A fiúknak és fiatal férfiaknak szánt erényöv a XVIII. századból:

817px-chastity_belt_heyser_0.png

 

Az orvostudomány fejlődésével azonban sok mindent másképp kezdtek látni, és ma már inkább javasolják a heti legalább 3-4 alkalommal történő magömlést, hiszen oldja a stresszt, nyugodtabb alvást biztosít, növeli a teljesítőképességet, és csökkentheti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.

Napjainkban már a legkülönfélébb termékek állnak rendelkezésre, ha valakinek nincs ideje párkapcsolatra, vagy alkalmi találkákra. A legteljesebb élményt nyújtó segédeszköznek a valósághű szexbabákat tartják, de ezeken kívül is számtalan, változatos, és egyszerűbb eszköz érhető el a piacon. Összeszedtem néhány érdekesebb darabot a jelenleg meglévő kínálatból.

Az alapkategória nem takar mást, mint a vagina anatómiailag élethű mását. Rengeteg típust lehet találni, egyik ezek közül az Anime X Ninime maszturbátor, ami TPR-ből készül. Ez azt jelenti, hogy rugalmas, puha anyagú, és formatartó. 15 cm hosszú, és mivel mindkét végén nyitott, könnyen tisztítható, tehát nem csak egyszer használatos. Praktikus, és nem is drága.

japan-muvagina-maszturbator-animex-ninime.jpg

Automatic Stroker - Rezgő maszturbátor

Ez a típus már egy kicsit többet tud az előzőnél. Például belül stimuláló gömböcskék találhatóak, a nagyobb élvezet kedvéért. Ezen kívül még két dologban tér el egy hagyományos művaginától: az egyik, hogy vibrál, a másik, hogy le-fel mozog. Utóbbinak hála, nem kell a saját kezedet fárasztani, akár hozzá sem kell érni az eszközhöz, így nagyon kényelmes a használata. A vibrációt, és a le-fel mozgást külön-külön is be lehet kapcsolni egy kis távirányító segítségével.

06-185-bx_out.jpg

 

 

Delightful Dara Pulsating and Talking Vagina

Nem tudom, mennyire számít plusznak, ha egy maszturbátor hangokat ad ki, de ez a fajta a vibráció mellett, erre is képes. Szóval, ha pont arra vágysz, hogy csendben egymagad lehess, nem ez lesz a jó megoldás. Belső kialakítása nem tér el a többitől, megjelenését illetően azonban kissé bizarr: egy ici-pici nő, orbitálisan nagy nemi szervvel. Ízlés dolga, nekem furcsa.

2m1079_out.jpg

 

 

 

Blewit ventillációs szívó maszturbátor

Ez a darab azért különleges, mert hagyományos rendeltetése mellett szívóhatásra is képes, ami az orális élvezet élményét adja. A működése abban áll, hogy a le-fel történő mozgás során belső légáramlás keletkezik, és ennek hatására jön létre a szívóeffektus. Ennek erősségét könnyen lehet szabályozni a maszturbátor másik végén található nyílással.

62859-03.jpg

Tenga Air Tech Strong

Még egy szívó maszturbátor a sorban. A Tenga Air Tech Strong állítólag, jelenleg a legjobb a piacon. Az “air tech” arra utal, hogy a maszturbátorban speciálisan kialakított légkamrák találhatóak, amelyek a használat közben megtelnek levegővel, majd kiürülnek. Igazából ugyanazon az elven működik, mint az előző, de ha jól sejtem, itt jobb a PR. Mindenesetre a kivitelezés esztétikus, első ránézésre nem gondolná az ember, hogy egy szexuális segédeszközről van szó.

_35_1_thumb.JPG

Twins to go

Ez egy kicsit más kategória. A nevében rejlő twins szó, ugyanis valóban egyfajta ketősségre utal, de a vásárló nem szép ikerlányokat kap a dobozban. Két útról beszélünk, mely a gyönyörhöz vezet. A maszturbátor egyik vége élethű vaginát rejt, a másik pedig az anális szex kedvelőinek készült. Mindkét oldal, belül vékony, puha lemezkékkel van ellátva a stimulálás, és ezáltal a nagyobb kéj érdekében. A végeket le lehet csavarni, így akár külön-külön is használhatóak. Ha ez még nem volna elég, kapható hozzá vibrotojás is, ami egyszerűen behelyezhető a maszturbátorba, így kellemesen rezgő hatást keltve növeli az élményt.

og05042540000-fl_2.jpg

Naughty-boy prosztata izgató

Más vizekre evezve: aki a prosztata izgatásából adódó orgazmusra esküszik, szintén találhat kedvére valót. Például a Naudhty-boy prosztata izgató, lágy, finom anyagból készül, ugyanakkor annyira hajlékony, hogy kényelmesen illeszkedik minden testfelépítéshez. A férfi test anatómiáját figyelembe véve alakították ki, így könnyen, és biztonságosan használható. A teljesség érdekében, a markolatnál apró rücsköket találni, amelyek a gátat és a heréket finoman masszírozzák használat közben. Több fokozatú vibrációra képes, ugyanakkor elég halk ahhoz, hogy diszkrét maradjon. Mivel vízálló, a fürdőbe is magaddal viheted.

letoltes_2.jpg

 

 

 

LELO Hugo prosztata vibrátor

Ez ugyanazokat a dolgokat hozza, mint előző társa, de van még egy szuperképessége: jár hozzá egy távirányító, ami akár 12 méteres távolságból is működik. Vagyis, a partnered kezébe teszed a gyönyör kulcsát, úgy, hogy ő közben a távirányítón keresztül ugyanazt a vibrációt érzi, amit neked okoz, tehát kedvére terelgethet az orgazmushoz vezető úton.

lelo_insignia_hugo_product-1_black_2x_1.jpg

Piperdream Extreme Screw Me Silly 2

Aki szeretné a test élményét élvezni, de megelégszik a minimummal, az választhatja a női torzók valamelyikét. A Piperdream Extreme női torzó mindent megad, amire hirtelen, kapásból szükség van: formás, telt, feszes keblek, csinos kis szeméremajkak, vagina, ánusznyílás, és még egy kerek popsi is. A nagyobb élvezet kedvéért, jár hozzá pluszba vibrációs tojás.

rd177_01_02.jpg

 

Piperdream Extreme - popó lábakkal

Azoknak, akik hátulról szeretik, szintén akad néhány jó cucc a piacon. A Piperdream Extreme popó lábakkal, nem vezet félre, valóban ennyit ad, nem többet, nem kevesebbet. Formás lábak, egy kerek popsi, és természetesen vagina és ánusznyílás.

silly4.jpg

 

A végére pedig két nagyon furcsa eset.

A Big Rack Stroker a minimumon belül is a legkevesebbet nyújtja, de annyira, hogy az már inkább ijesztő. Persze, a lényeg ott van, de akkor is rendkívül bizarr: két labdaszerű mell, és közvetlen alattuk egy vagina. Rendben van, hogy az embernek ne legyenek orbitális igényei, de ehhez a torzóhoz különleges fantáziavilág szükséges.

bigboob4_large.jpg

Jump Me Jerri Mega Masturbator

Amikor ezt először megláttam, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Rendben - tényleg minden rajta van, ami egy nőben külső adottságok tekintetében érdekes lehet: szép arc, feszes popsi, formás kebel (1 db!!!). S mindez egyenes az arcodba mered, egyidőben... EGYSZERRE! Anatómiailag nem teljesen hiteles, de adtak már el belőle. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem ijesztgetésre is tökéletesen alkalmas...

sdad259_00887_1432109965.jpg

 

Kezeket a paplan alá, és kalandra fel! ;)

Források

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapokoromei.blog.hu/api/trackback/id/tr5211916153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobijub 2017.02.14. 15:09:34

..... csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát ..... höhö-höhöhö
(1) akkoriban az egyszerű nép között nehezen találhattunk volna olyant akinek van fogalma, hogy mi a prosztata, és hogy prosztatarák? az is hátrafelé megy?
(2) ha lett volna egyáltalán valaki, aki ismeri a prosztatát is, a rákot is, meg az életmód hatását a prosztatarák kialakulásának valószínűségére, akkor azt is simán nem leszarták volna, hanem direkte azt mondták volna, hogy úgy a jó. akkoriban voltak olyan erősek egyes vallási vonulatok, hogy a magömlés nélküli életből adódó prosztatarákból adódó korai elhalálozást a inkább a szentéletűek dicsőségének kiáltották volna ki.

Evice 2017.02.14. 15:45:41

@bobijub: az már teljesen újkeletű nézet , hogy csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.
Korábban nyilván nem volt ilyesmiről szó.

Mondjuk nehezen is tudom elképzelni azt az erkölcsi beszédet, amiben próbálják rávenni az ifjakat az önmegtartóztatásra, azt harsogva, hogy ne rángassa magát ágyéktájékon, és akkor dicső halál várja. Persze, láttunk már ennél meredekebb dolgokat is a történelemben, szóval... :)
süti beállítások módosítása