Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mindennapok örömeiről, amelyekért érdemes reggel felébredni

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

A szamaritánus pózon túl

2017. március 01. - Evice

Az emberek többsége szereti a szexet, és ez így van jól. Akadnak olyanok is bőven, akik az együttlétek során nem feltétlenül ragaszkodnak a szép paplanos ágyhoz, és a szamaritánus pózhoz. Van aki bevallja, van aki tagadja, de ha a szükség - vagy a kíváncsiság - felül kerekedik, olykor még a legkonszolidáltabb egyének is tesznek kitérőt. Sokszor semmibe sem kerül, csak szabadjára kell engedni a fantáziát. A teljesség igénye nélkül összeszedtem néhány esetet, amelyek kicsit (vagy nagyon) eltérnek a hagyományosnak vett összebújástól.

Ágyon kívül

A legtipikusabb, és ezzel együtt legkényelmesebb, az ágyban, párnák közt történő együttlét, de néha a kényelmi szempontokat feladva, az ember el-elkalandozik lakáson belül. Semmi baj a hálószobával, de az asztaltól kezdve a mosógépen át a zuhanyzóig, számtalan más alkalmatosság adódik egy kis együttlétre, anélkül, hogy a bátortalanabb személyeknek ki kéne lépniük a biztonságot jelentő falak közül. Kísérletezni pedig a zárt ajtó mögött is lehet, és megéri.

bin-ich-gut-im-bett-22198.jpg

Házon kívül

Néhányan a változatosságot illetően nem elégednek meg a konyha-fürdő-folyosó háromszöggel, mert szeretik kitágítani a teret, ha szexről van szó. Amint kilépnek a védett falak közül, máris két újabb szempont vetődik fel: 1. Csak senki meg ne lássa! 2. Kit érdekel, ha meglátnak? A választás egyéntől függ, ki-ki habitusának megfelelően vállalja a lebukás veszélyét. Odakint a lehetőségek végtelen tárháza áll az ember előtt: autóban, parkban, moziban, ház mögött, strandon, öltözőben, koncerten, stb. Felsorolni lehetetlen.

Azonban akiket hidegen hagy az esetleges nézőközönség megjelenése, megüthetik a bokájukat, mivel a közterületen történő szerelmeskedés kimeríti a közerkölcs megsértésének fogalmát, és még szeméremsértésnek is minősül. Érdemes tehát körültekintőnek lenni! Büntetés ide vagy oda, előfordult már a történelemben, hogy a felek házon kívül estek egymásnak, hiszen a szenvedély nem kérdezi meg, hogy itt és most szabad-e?

7ddcbe66ed7167329764bf06f2144245.jpg

Zöldség-gyümölcs bevetésen

Ezzel általában nőket gyanusítanak joggal, vagy jogtalan, de azt hiszem a legtöbb nő kapott már megjegyzést, ha egy szatyor uborkával vagy répával sietett hazafelé. Viccek százai születnek ezzel kapcsolatban, és a szexipar is gyakran használ reklámjaiban falloszra hasonlító terményeket. A zöldséges pulton bőven találhatóak ilyen darabok. Olykor azzal cukkolják a hölgyeket, hogy a vásárolt áru esetlegesen nem fogja a fazékban végezni. Banán, uborka, és répa megvételekor az ember lánya kaphat kaján vigyor kísérte szemtelen pillantásokat. Ha mindezek tetejébe a kofa nem átall megkérdezni, hogy “Főzni lesz?”, simán rá kell vágni faarccal, hogy “Nem”, aztán hadd pörögjön a hallottakon. Belegondolva, nem hinném, hogy a zöldségek és gyümölcsök a praktikusnak mondható szexjátékszerek közé tartoznak, de nem ítélkezem azok felett, akik élnek a konyhakert adta lehetőségekkel.

banana.jpg
Tejszínhab

Megédesíti a kávét, a süteményt, a pudingot...és az Életet! Vannak háztartások, ahol a tejszínhab a szükségesnél nagyobb mennyiségben fogy, de úgy vélem, ezzel nincs is semmi baj. Ennek az egyszerű és mondhatni filléres hozzávalónak a segítségével is fel lehet turbózni a házaséletet, ha éppen ellaposodott.

53a05bbc14a7e_cos-whipped-cream-sex-challenge-042211-mdn.jpg
Szerepjáték

A jelmezboltokban nem csak farsang idején fogynak a szobalány és tűzoltó jelmezek. Nem ritka dolog, hogy párok így tüzelik fel a hálószoba hangulatát. Beöltözve a fantáziának semmi sem szabhat határt, mindenki azzá válhat, amivé csak lenni szeretne. A kölcsönzés sem lehet kifogás, hiszen a legtöbb cuccot otthon is össze lehet dobni. Vérmérséklet kérdése, de aki visszafogott és zárkózott, azt elég nehéz rávenni egy beöltözős játszadozásra, pedig egyszer igazán ki lehet próbálni.

sa_s6022_bw_bw1616_couple.jpg
Domina

Valahogy a fekete lakk ruházat, tűsarkú topánkával, ostorral vagy pálcával, mára egyértelmű védjegyévé vált a domina-fétisnek. A legjobb az egészben, hogy a hangsúly nem az öltözéken van, hanem a két fél hozzáállásán. Hiába profi a megjelenés, ha feszeng a jelmez viselője, és kiabálni sem mer. Természetesen csak akkor működik a dolog, amikor mind két fél benne van. Ez persze elég ritka, mert első randin nem feltétlenül jó ötlet azzal indítani az ismerkedést, hogy  egyébként van egy furcsa szokásod… Ha viszont a férfi arra gerjed, hogy egy kellően keménykezű hölgy náspángolja el, és partnerének sem okoz az ilyesmi lelkiismereti problémát, akkor igen erős és tartós kapcsolat jöhet létre. Elvégre a hosszan együtt töltött idő egyik záloga a közös érdeklődés.

scenes-from-a-marriage-dominatrix-dominatrices-domina-whip-lash-high-heel-bachelor-party-bachelorette-wedding-leash-hoodies-men-s-hoodie.jpg

Források




A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapokoromei.blog.hu/api/trackback/id/tr6612304695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deino · http://play.blog.hu 2017.03.01. 14:26:17

A szamaritánus póz az misszionárius lesz szerintem inkább :)

Evice 2017.03.01. 17:26:06

@Deino: basszuskulcs! Igazad van o.O Jól van...mindegy, most már nem írom át a címet. Legalább emléket állít végtelen bölcsességemnek... :D

Mindenesetre, köszönöm az észrevételt! :)

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2017.03.01. 17:38:40

Ha már szamaritánus... engem is megszánhatna valaki :D (szokta mondani a volt kollégám)

Egyébként kimondva-kimondatlanul mindenki kipróbál mindent. Illetve a megfelelő kulccsal minden zár nyitható. Ha kellő odafigyelést biztosítunk, akkora határ a csillagos ég.

Nemrég olvastam egy kérdést a GY.K nevű oldalon, ahol a pasi azt mondta: jól néz ki, jól keres, frankó kocsija van, udvarias, jól ért a nők nyelvén, mégsem engedik meg a lányok bizonyos perverziókat. Aztán a kommentek során kiderült, hogy 2-3 hónapos kapcsolatai voltak, ahol a pornófilmek kedvenc jeleneteit akarta eljátszani a nőkkel, akik érthetően visszautasították. Az viszont nem jutott el a tudatáig, hogy egy alkalmi kapcsolatban, vagy egy kezdődő szerelemben nem buknak egyből a lányok az uborkára, mert ahhoz már egyfajta belső bizalom kell, ami nem 1-2 hónap alatt alakul ki...

Legközelebb ilyen témában is szívesen olvasnék egy nyuszi-írást! :)

Evice 2017.03.01. 18:40:18

@retrodj: de szép mondás! :D

Az ember kísérletező lény, és ha partner is benne van, akkor nagy baj nem lehet. A kellő odafigyelés pedig lényeges, ezt nagyon jól írtad. Plusz a kölcsönös bizalom.

Jól keres, frankó kocsija van - és kevés esze... 2-3 hónap után elég nagy baklövés a másiktól ilyesmit kérni. Nem azt mondom, hogy semmi szokatlan nem fér el egy új kapcsolatban, de ezzel az uborkás cuccal tényleg nem ártana várni, ha valaki ebben a műfajban gondolkodik.

Oké Főnök, rajta leszek a témán :) Már tudom is, mi lesz a címe... :)))

faPrime 2017.03.02. 16:49:11

Jaja, a missziók tagjai is szoktak irgalmasak lenni, de amúgy bármely népcsoportból jöhetnek :)
(beismerem, a címet olvasva a legelső gondolatom nem is a nyomdahuba volt, hanem elkezdett kattogni az agyam hogy ez vajon melyik póz lehet, még nem hallottam róla, biztos valami új cucc... mondjuk nem tudom ez mit árul el rólam :D )

A lakk ruha nem feltétlenül jelent dominákat, lehet, hogy csak simán szereti az anyagát, vagy szuperhős rajongó, esetleg cosplayer. Persze lehet igazi, keménykezű domina is, de az elég gyorsan kiderül :)
Ha feszeng benne, akkor az soha nem jó, a szex akkor működik igazán, ha mindkét (három, négy, stb) fél jól érzi magát közben. Az a matrózlány kosztüm nagyon jó, főleg hosszabb hajóutakra jöhet jól egy-két ilyen hölgy a fedélzetre...

Evice 2017.03.04. 14:40:35

@faPrime: igen,nezzel a címnel besültem, de sebaj! Legalàbb nem keverik össze màssal
süti beállítások módosítása