Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mindennapok örömeiről, amelyekért érdemes reggel felébredni

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Pornósnak állt a világ

2016. november 20. - Evice

A felnőttfilmek kedvelőinek manapság semmiféle problémája nem lehet. Korábban, a mozikban nem igazán volt jellemző az erotika megjelenítése, de idővel, mint minden, ez is megváltozott. Noha, filmszínházak már a XIX. században is működtek, az első igazi értelemben vett pornófilmre egészen 1972-ig várni kellett. Ebben az évben óriási felháborodást, és legalább akkora érdeklődést keltett, a Deep Throat (Mély torok) című alkotás. Soha azelőtt nem született olyan mozi, ami ilyen nyíltan és kendőzetlenül mutatta be a szex különféle formáit.

Kíváncsian ült be a vetítésre mindenki, aki tehette, híres színészektől kezdve, befolyásos újságírókon át az utca emberéig. A tiltakozás és ellenkampány ellenére a jegypénztárakban közel 600 millió dolláros bevételt hozott. A benne szereplő színészek azonnal ismert és kedvelt személyekké váltak, s a film sikerén felbuzdulva, egyre-másra készültek a hasonló produkciók. Pornószínésznek lenni igen kifizetődő foglalkozás lett. Nemcsak a magas kereseti lehetőség miatt, hanem mert bejáratosakká váltak a legmagasabb körökbe is.

Másrészről viszont, azonnal betiltották 23 amerikai államban, a készítőit - a színészeket is beleértve - több alkalommal bíróság elé állították obszcén ábrázolás és fajtalanságra ösztönzés vádjával.

A film alaptörténete egyébként végtelenül zsibbasztó: van egy fiatal nő, aki azzal a rendkívül ritka (és ugyanakkor egyáltalán nem létező!!!) rendellenességgel születik, hogy a csiklója sajna a torka hátsó részén fejlődött ki, ezért csak orális szexszel képes eljutni a gyönyörök birodalmába. Így aztán felkerekedik, és minden útjába akadó férfiban keresi az igazit. Lévén ez egy vidám film, a végére természetesen megtalálja a Nagy Őt, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

A film hivatalos plakátja:

416px-deep_throat_pd_poster.jpg

S hogy kik játszották az első pornófilm főbb szerepeit? Először is, kellett hozzá egy bevállalós lány, aki nem mutatott annyira rosszul a kamerák előtt. Ő volt Linda Susan Boreman, vagy művésznevén, Linda Lovelace.

Gyermekkorában igen visszafogottan és távolságtartóan viselkedett, mivel szigorú vallásos nevelésben részesült. Ehhez képest 22 éves korára már nem volt tapasztalatlan az erotikus tartalmú kópiák készítését illetően. 1972-ben felajánlották neki a híres-hírhedt Deep Throat főszerepét, és a film a csillagokba repítette a lányt. Számtalan tévéműsorba meghívták, millió riport készült vele, rajongók hada vette körül. Az ominózus moziban teste legapróbb porcikáját is láthatták a nézők, és Linda minden jelenetet nagy átéléssel alakított. A sikeren felbuzdulva, s a népszerűségben lubickolva, lelkesen hirdette a pornófilmek létjogosultságát.

1974-ben azonban éles fordulatot vett, és azon kívül, hogy kárhoztatni kezdte saját magát korábbi szerepeiért, férje ellen válókeresetet nyújtott be. A keresetben leírta, hogy házastársa többször bántalmazta, prostitúcióra és felnőttfilmes szerepekre kényszerítette. Később, egyik önéletrajzában arról is szót ejtett, hogy férje tudtával és közreműködösévél gyakran esett csoportos nemi erőszak áldozatául.

Megeshet, hogy a Deep Throat utáni népszerűség okozta lelkesedés miatt nyilatkozott korábban üdvözítően a pornósztárságról, de a hazugságvizsgaló eredményei, valamint az ismerősök, kollégák tanúvallomásai is azt igazolták, hogy a férje ellen benyújtott vádak túlnyomó többsége igaz, így minden nehézség nélkül felbontották a házasságukat.

Linda szavahihetőségét ennek ellenére más téren, nem egyszer kétségbevonták, mivel állításait a korábbiakhoz képest gyakran változtatta. Végül 1976-ban lecövekelt azon álláspontja mellett, hogy a pornó rossz.

20 évig lelkes feminista-élharcosként küzdött a nők jogaiért, és minden elérhető fórumon kiállt a pornóiparban kihasznált sorstársaiért. Ezt a szépnek mondható életművét döntötte romba, amikor 1996-ban már a feminista mozgalom legnagyobb aktivistáit támadta azzal, hogy csak az ő vállára állva akartak népszerűséget szerezni maguknak. Erre még rátett egy lapáttal 2001-ben, ugyanis a Leg Show nevű erotikus magazinban meztelenül pózolt, és mellé azt nyilatkozta, hogy nincs ellenére az erotika ábrázolása, ha az ízléses módon történik. Személyes véleményem szerint, ezzel talált rá az aranyközépútra.

Élete során 5 önéletrajzot adott ki, mindegyikben kicsit másképp közelítve korábbi pályafutásához.

2002-ben autóbaleset következtében hunyt el.

Linda Susan Boreman, avagy Linda Lovelace

4e113a2c74956ba88611ad82809bf937.jpg

A másik főszereplőt, a Lindát lelkiismeretesen kezelő orvost, Harry Reems alakította. A ‘70-es évek férfiideálját megtestesítő fiatalember teljesen véletlenül került be a filmtörténeti alkotásba. Akkoriban nem-igen vetette fel a pénz, ezért mindent elvállalt. Amikor világosítókat kerestek egy szexfilmhez, azonnal jelentkezett. Épp a forgatást kezdték volna, amikor kiderült, hogy az eredetileg szerződtetett férfi főszereplő az utolsó pillanatban visszatáncolt. A rendező, Gerard Damiano szeme pedig megakadt a korábban tengerészgyalogosként szolgáló, fess háttérmunkáson…

A fergeteges siker mellett, Harryt szerepe miatt közszemérem sértés vádjával bíróság elé állították, de egy nagy volumenű felmentő kampánynak köszönhetően végül megúszta a büntetést. Ha valaki azt hinné, hogy ezzel túl is volt a dolgon, az nagyon téved. Harry később azt nyilatkozta, hogy a börtön lehetősége annyira megijesztette, hogy végül ez indította el az alkoholizmus útján.

Több, mint 100 pornófilmben szerepelt, így nem csoda, hogy az 1980-as évekre meghasonult, és egyre inkább az ivásban talált megnyugvásra. Szeretett volna kitörni, és új életet kezdeni, de sehogy sem akart összejönni neki. Néha-néha szóba került a neve családbarát filmeknél, például a Grease egyik karakterére is esélyes volt, de ezeket az ötleteket rendre elvetették. Színházban is próbálkozott, de ott sem aratott nagyobb sikereket.

A mély gödörből csak 1989-ben sikerült kimásznia. Összeszedte magát, ingatlanközvetítői képesítést szerzett, munkát vállalt, majd családot alapított.  Az új életével teljesen elégedett volt, és igazán boldognak érezte magát.

A vele készült riportokban kiemelte, hogy mélyen megbánta, amiért felnőttfilmes-szerepeket vállalt. 2013-ban, hasnyálmirigyrákban hunyt el.

Harry Reems

1363865178_0.jpg

Harry Reems a letartóztatási fotón. Ilyen kedves, ártatlan arccal én sem ültettem volna le :)

harry_reems1.jpg

A másik két főszereplő is említésre érdemes.

Az egyikük Helen Wood, avagy Dolly Sharp. Szerintem ő a legérdekesebb ember ebben a történetben.

1935-ben született, vagyis az igazi nagy filmkorszak hajnalán. Már 6 éves korában felfigyeltek rá, mert elképesztő tehetsége volt a zenéhez, és az énekléshez. Minden nehézség nélkül felvételt nyert a New York-i Juilliard Schoolba. Itt még nem ért véget a szerencsesorozata, ugyanis egy jó szemű fotós figyelmét is felkeltette, akinek köszönhetően hamarosan jól kereső modell lett belőle. Természetesen az iskolát nem hagyta abba. Zenében, táncban, énekben egyaránt jeleskedett, a reklámoknak köszönhetően pedig az arca hamar ismertté vált. Nem kellett hozzá sok idő, és már a Broadwayen játszott. Mire 17 éves lett, maga a Twenty Century Fox kereste meg egy heti 500 és 2000 dollár között mozgó, 7 évre szóló szerződéssel. Las Vegasban a legnagyobb revüműsorokban lépett fel, balett előadásokban vendégszerepelt, közben pedig forgatott, énekelt, táncolt, és játszott. S, hogy mi történt ez után?

A világ egyik legsokoldalúbb, legtehetségesebb színésznője lassan tipikus példájává vált annak, amikor a showbusiness hűtlen szeretőként kihasználja, majd eldobja az embereket.

Az 1960-as évek végére a musicalek korszaka leáldozott, a nézők inkább lendületes, izgalmas, vérpezsdítő történetekre vágytak, dívákat akartak látni, és a "Végzett asszonya" szerepeket már nem Helenre osztották ki. Egyre kevesebb ajánlat érkezett hozzá, helyét fokozatosan átvették az újak. Férje elvált tőle, így egy csúf válóper után és munka nélkül, egyedül maradt kisfiával. 1969-re helyzete teljesen reménytelenné és kilátástalanná vált.

Állás után nézett, és keresgélés közben egy apróhirdetésre bukkant, amiben a következőket írták: “Low budget and independent films - nudity requiered” (Kis költségvetésű és független filmek - meztelenség szükséges ). Helen jelentkezett rá.

A filmkészítők először meglepődtek, hiszen az ilyen hirdetésekre általában huszonkevés éves lányok sorakoztak, akik vagy a könnyű pénzkereset miatt keresték fel őket, vagy kiugrási lehetőséget láttak egy erotikus munkában. Helen azonban más volt. Érett, felnőtt, 34 éves nőként, olyan összetett színpadi és filmes tapasztalattal, ami a mai napig ritka a filmes szakmában.

Nem értették mit keres ott. Amikor megkérdezték tőle, egyszerűen csak levette kopott, viseltes kabátját, majd annyit mondott: “Dolly Sharp vagyok, és én egész életemben ezt csináltam” - azzal szemrebbenés nélkül, lazán a feje fölé emelte az egyik lábát.

Helen balerinaként

rr-helen36.jpg

Lehet, hogy idősebb volt a többieknél, de viselkedése sokkal visszafogottabb, ugyanakkor játéka ezerszer hitelesebb, mimikája természetesebb, mint bármelyik jelentkezőé. Övé lett a szerep.

Harry Reems azt mesélte róla, hogy eleinte nem igazán akart közös jelenetet a színésznővel, mivel Helen sokkal idősebb volt nála, és Harry állítása szerint abszolút nem rendelkezett humorérzékkel. Azonban ahogy egyre több időt töltöttek együtt, a férfi megváltoztatta a véleményét. Már úgy látta, hogy Helenben van valami megfoghatatlan titokzatosság, amit az ember szeretne megismerni. Ezenkívül a nő olyan hajlékonyságról tett tanúbizonyságot, amivel a férfi későbbi pályafutása során sem találkozott.

A felnőtt filmekben szándékosan túlsminkelve és borzasztó parókákban jelent meg, mert nem akarta, hogy régi rajongói felismerjék.

Helen még elvállalt pár pornós szerepet, majd 1974-ben hazaköltözött szülővárosába, és pincérnőként kezdett dolgozni. Élete szerelmét is itt ismerte meg, aki azt mondta róla, hogy Helen volt a legjobb felszolgáló, akit valaha láttak a környéken. Mert Helen mindig, mindenben a maximumot akarta nyújtani.

Múltjáról, mikor még ünnepelt csillag volt Hollywood egén, csak nagyon ritkán, és keveset beszélt. Ismerősei amúgy sem igazán hitték el neki.

A pornófilmes korszakról pedig egészen addig egyetlen szót sem szólt, amíg a család egyik barátja fel nem ismerte egy szexjelenetben. Ekkor magyarázkodni kényszerült, és még a szerelme is hátat fordított neki. Később, kibékülésük után Helen elmondta neki, hogy érzett valami hasonlóságot a tánc és a szex között, ugyanazt a szomorúságot vagy éppen vidámságot, mély és felemelő érzést tudta megjeleníteni mindkettőben.

Időskorában bipoláris depresszióval és vastagbélrákkal diagnosztizálták. 65 évesen, szerelme karjaiban hunyt el.

Helen Wood pályája kezdetén

rr-scarlett-autograph.jpg

Helen Wood, mint Dolly Sharp

78884-25257.jpg

Carol Connors (nem összekeverendő az énekesnővel!), szintén az első nagy pornó-színész generáció nagy képviselője volt, valamint oszlopos tagja a Deep Throat szereplőgárdájának. Az ő élete közel sem alakult olyan ellentmondásosan, mint a többieké. Sosem fordított hátat a múltjának, nem próbálta tagadni, vagy más színben feltüntetni a történteket. 1971 és 1981 között folyamatosan készítette a felnőttfilmeket, amelyek közül néhány igen nagy népszerűségnek örvendett. Később megházasodott, és férjével a mai napig egyengetik híres és tehetséges lányuk karrierjét. Merthogy ő Thora Birch édesanyja.

Carol Connors

s-l225_2.jpg

Thora Birch

9ea0b0ea99a7ef2fa98b12a223255304.jpg

 

Források

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapokoromei.blog.hu/api/trackback/id/tr8211976972

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Casting azaz szereplő válogatás 2016.11.21. 07:34:36

Sok castingnál fontos és ügydöntő szempont manapság a szájfenékméret és a szájűrméret. Még nagyobb válogatási előnyt jelent a mély torkos technika ismerete.

Trackback: Minnél többet dugni 2016.11.21. 07:34:10

Rövid az élet, hosszú a sír. Mindenki dugjon, ameddig bír!

Trackback: Maszturbálj! 2016.11.21. 07:33:45

Pénzt spórolsz. Időt spórolsz. Csökkenti a stresszt. Gyógyítja a fejfájást. Senkit se bánt, viszont idegesíti a pápát. Ettől viszont még egy erkölcsös dolog, csak a pápa hülye.  Ja és papoknak is ajánlható. Inkább magukhoz nyúljan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.11.20. 22:44:07

jóóóópina mind....varrnám őket.

Márk_Márk 2016.11.21. 00:48:14

"az első igazi értelemben vett pornófilmre egészen 1972-ig várni kellett"
Hogy a témához is kapcsolódjunk: ez méretes faszság.
És nem ez az egyetlen ebben a firkálmányban.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2016.11.21. 07:35:02

Sok castingnál fontos és ügydöntő szempont manapság a szájfenékméret és a szájűrméret. Még nagyobb válogatási előnyt jelent a mély torkos technika ismerete.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2016.11.21. 07:38:49

Úgy látom 18+ besorolású a poszt, ezért megadok egy videócímet, ami szerintem a közelmúlt legjobb mélytorkos technikáját mutatja be.

erotika.indavideo.hu/video/Mely_torku_vadoc_-_ingyenhdpornohu

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2016.11.21. 10:43:47

@Márk_Márk: Az első olyan pornófilm volt, amelyet széles közönség előtt, mozikban mutattak be. Azonban tényleg van még 1-2 dolog ami nem fed le mindent. Volt egy dokumentum film, amely szépen taglalta a film előkészületeit, a pornót, a szponzorációt és a maffia kapcsolatát. Illetve, hogy Damiano - aki finanszírozta a filmet - meghurcolták és kisemmizték. Attól még tény, hogy a pornófilmek világában ez az egyik legnagyobb mérföldkő, sok más tekintetben is!

faPrime 2016.11.21. 19:16:15

@Márk_Márk: retrodj-nél a pont. Volt előtte meztelenség filmszalagon? Persze. Aktus? Dettó. Itt viszont erről van szó: "...első igazi értelemben vett pornófilmre..." és ez korrekt. Művészfilmekben voltak már durva dolgok a filmvásznon, lásd ugyanebből az évből Az utolsó tangót (tudod, Párizsban), de a Deep Throat volt az első, ha így jobban tetszik, modern kori pornó.
Mondjuk mai szemmel elég kopottas már szegény :)

Szegény Thora Birch kaphatott volna valami frissebb képet is, a csaj már 35 körül van, fura a kölyökkori képét látni egy Mélytorok post alatt :D (állítólag a fater is benne volt a filmben, valami kisebb szerepben)

Chris Lamb 2016.11.21. 20:27:49

Anno volt egy dokumentum film erről a Viasat Exploreren. :) Sőt ennek a kultusz filmnek megcsinálták a remake (újrafeldolgozott) változatát. Ezen két pornós cég totálisan összebalhézott egymással. Ennek az egyik szereplője a Vivid volt. Végül is Ők csinálhatták meg az új Mélytorkot aminek a főszereplője Sasha Grey volt. ;) No ennyit röviden a Deep Throat-ról. ;)

Evice 2016.11.21. 20:56:38

@Márk_Márk: 1. de igen, ez volt az első pornófilm a mozikban. Hangsúly --->pornó, és mozi.
2. ha leírod, hogy szerinted mi az, ami rosszul szerepel a posztban, megbeszélhetjük. Ha úgy látom, hogy igazad van, akár még helyesbítem is az esetleges téves információkat.

Evice 2016.11.21. 20:58:10

@Burgermeister: Ööö...igen. Szerintem is szépek :D

Evice 2016.11.21. 21:00:00

@TanNé: persze, mert azóta igen elterjedt. A férfiak szeretik (nyilvánvaló :)), és a néhány nő is. Igény van rá, akkor miért ne? :)

Evice 2016.11.21. 21:04:50

@retrodj: nem igazán akartam ilyen mélyen belemászni a témába, és szerettem volna inkább a szereplőket bemutatni :) Damiano elég "érdekes" figura volt. Gondoltam, az ő személyét nem feszegetem - lehet, hogy kellett volna? :)))

Evice 2016.11.21. 21:07:07

@faPrime: Thora Birch azért kapott ilyen régi fotót, mert talán az "Amerikai szépség" a legismertebb szerepe. Legalábbis, aki látta a filmet, annak biztosan beugrik arról képről, hogy ki ő :)

Evice 2016.11.21. 21:10:39

@Chris Lamb: nincs tévém :D Sasha Grey sem rossz, csak szerintem kicsit vad arca van. Valahogy nehéz elképzelni, ahogy ártatlanul és naivan bekullog az orvoshoz, hogy segítsen rajta...Persze, ettől még lehetett jó a szerepben. :) Ámbár, nagy klasszikusokhoz nem szabad hozzányúlni, és ez a pornóra is igaz. Persze ez csak magánvélemény a részemről :)

Evice 2016.11.21. 21:53:38

@faPrime: na, szépen lemaradt a vége :D : az meglehet, hogy fater is benne volt, nekem is dereng, hogy valahol olvastam. Anno nem vállalkoztak túl sokan ilyen szerepekre, simán előfordulhat, hogy mindenki találkozott mindenkivel :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.22. 00:13:28

Thora Birch?? Imádtam azt a kislány a Jack Ryan-filmekben. (Férfias játékok és folyt.) Érdekes lehetett ilyen anyukával elindulni a filmszakmában.

Egyszer már megnézem ezt a filmet, annyira sokat beszélnek róla. Ha jól sejtem, egy csomó mai mainstream pornóhoz képest diszkrét matinéműsor lesz. Ettől persze még lehet ma is izgalmas. Az Emmanuelle 2, például, szerintem még mindig megüti a mércét a maga műfajában.

Evice 2016.11.22. 01:46:17

@Androsz: szerintem is jó színésznő, régen kilépett a szülei árnyékából. Ez még hagyján, de Linda Lovelace-nek is van egy lánya. Képzeld el, neki milyen lehetett így felnőni. A randizgatásról nem is beszélve.

Hm-hm...diszkrétnek biztos nem nevezném. Ami azt illeti, matinénak is csak a bugyuta alaptörténete miatt :))) Fent van pár helyen, belenézni is érdemes.
Az Emmanuelle filmekben Sylvia Kristel fantasztikusan szerepelt. Legalább olyan okos ember volt, mint amilyen szép, és ez szerintem ez átjött a játékán. Valahogy adott egy sajátos hangulatot a filmnek, amit máshol nem tapasztaltam.

Burgermeister 2016.11.22. 09:35:23

@tanBá: a nokre ertettem....buziskodas nem jaccik

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2016.11.22. 13:18:22

@Evice: No igen. Minden évben legalább egyszer felvetődik bennem a kérdés, hogy milyen lehet pornósok gyerekének lenni. Kaphatták az ívet rendesen. De nem is kell Amerikáig menni. Angelina Crow nyilatkozott egykor még a Juj.hu-nak, hogy ugyan már ki akar pornóssal járni?! Szép, okos, bájos a maga nemében, de mégis csak pornós. Hiába tartja a mondás, hogy k***ából lesz a legjobb feleség, ha nincs aki felvállalja. Beviszed a gyereket az oviba, és összesúgnak a hátad mögött. Volt nem is olyan rég egy sztori, amikor anyuka képét kitették a faliújságra, emiatt kellett költözniük. Ennek kitenni egy gyereket, hááát... Meg amikor a friss pornós a könnyen jött pénzért azt mondja, nem akarok gyereket. (Ezt Boroka Balls mondta 18 évesen) Vagy vehetjük azt is példának, hogy anyasági után hova mennek el dolgozni, ahol ne lenne legalább egy valaki aki ne ismerné fel bennük az egykori sztárt?
Ha jól vagyok informálva most is van egy korábbi sztár, aki anyaként megy hívásra házhoz...

Hát ezért nem érdemes eladni az ember becsületét, illetve a gyerekét kitenni ilyennek...

Chris Lamb 2016.11.22. 18:58:07

@Evice: Ámbár, nagy klasszikusokhoz nem szabad hozzányúlni, és ez a pornóra is igaz. Igencsak vakarózót a Vivid tulajdonosa amikor az egyik rendezője felvetette neki az ötletet. Ő is úgy volt vele: Régi klasszikus film. Áááááá. Amikor viszont meghallotta hogy az utált konkurense meg akarja csinálni felébredt benne a verseny szellem és úgy volt vele: -Csináljuk meg legfeljebb nagyot bukunk vele. Nem buktak. Sasha Greyről még csak annyit hogy az IQ szintje nagyon magas. Nem egy üres fejű liba.

Evice 2016.11.22. 20:39:00

@retrodj: néha nekem is eszembe jut ez a kérdés. Személy szerint nem abban látom a hibát, hogy valaki felcsap pornószínésznek, inkább a társadalom részéről tanúsított elutasítással van bajom, mert úgy gondolom, hogy az elég nagy képmutatás. Nem lendült volna fel a szexipar, ha nem lenne rá szükség. Felnőtt filmeket sem gyártanának, ha senki sem nézné. Ha az átlagember heti 4-5 alkalommal elindítja a lejátszó gombot, az rendben van - nézni szabad, de amúgy megveti a szereplőket. Nálam ez a dolog nem igazán áll össze. Tény, hogy az ilyen munkákhoz kell egyfajta beállítottság, de nem gondolom rossz embernek azt, aki vállalja. Persze, pornószínészek között is vannak gyökerek, de most nem rájuk gondoltam. :)
A gyerek-kérdés szomorú része ennek a dolognak. Senki sem választhatja ki a szüleit, épp ezért a primitívség iskolapéldájának tartom, amikor egy gyereket a felmenői miatt bélyegeznek meg.
És ezek után lesz igazán nehéz dönteni, mert ha vállalom, hogy elítélendő dolgokat teszek, vállalom-e azt is, hogy később a gyerekem szemébe tudok nézni? Akkor is, ha nem öltem meg vagy tettem tönkre senkit, egyszerűen csak volt egy vad korszakom.
Az is szomorú, ha egy pornószínész kiszáll a showból, utána úgy kezelik, mintha semmi másra nem lenne jó.
Ismerek pár olyan embert, aki ámbár feddhetetlen életet él, de mindamellett akkora bunkó, hogy még arra sem tartom érdemesnek, hogy jól pofán vágjam.
Nem egyszerű dolgok ezek.

Evice 2016.11.22. 20:52:25

@Chris Lamb: igen, a nagy eredeti farvizén még sokáig el lehet majd evickélni :) Ha jól tudom, Linda Lovelace életét is feldolgozták, természetesen a Deep Throat-ra fektetve a történet fővonalát.

Ne érts félre, semmi bajom Sasha Greyvel, szerintem nagyon szép, csak őt inkább határozott karakterekhez tudom elképzelni.
Nem láttam a remaket, szóval simán lehet, hogy tök jól alakította Linda szerepét :)

faPrime 2016.11.22. 22:47:02

Ez a rész nekem se nagyon áll össze, mindenki látott már pornót (igen, mindenki, az "Én aztán soha" népek a leggyanúsabbak :D ) és ugyanakkor tényleg ott van az elutasítottság. Én nem mondanám megvetésnek, de tényleg elég képmutató dolog. Valamilyen szinten ez is csak egy szakma... aztán mégis. Nézd meg konkrét példának Vad Katit, ő is kapta az ívet rendesen miután felhagyott a filmekkel...
Gyereket emiatt piszkálni meg tényleg elég primitív, Evice jól mondja.

A másik oldal már viccesebb, mert a szülőknek akár lehet(ne) is valami hatásuk vagy befolyásuk arra, hogy milyen szakmát választ az utód... mondjuk nem sok, főleg ha lázadni akar a gyerek. Mindenesetre vicces helyzetekhez vezethet, nagy családi hepeningek, rég látott rokonok, "mesélj, aranyoskám, mit is dolgozol?" :D

Csak onnan jutott eszembe, hogy Sasha Grey is említve volt fentebb, és pont ő mesélte egyszer, hogy teljesen tönkretette a pornót a faternak :) Merthogy az persze néz pornót néha (lásd kicsit korábban, mindenki néz ugyebár), és egyszer belefutott a megszokott oldalán egy reklámba Sasha-ról, és azóta nem mer felnézni oda, pedig az volt a kedvenc szolgáltatója.

faPrime 2016.11.22. 22:56:06

Hopp, várj, lehet hogy nem is Sasha volt hanem Stoya? Fene se emlékszik már pontosan, az se segít hogy eléggé hasonlítanak...
szerkeszteni meg nem lehet a korábbi beírást :)

Evice 2016.11.23. 00:25:21

@faPrime: rá se ránts, másokkal is megesik 1-2 elírás :)))

Elképzeltem azt a családi ebédet a nagyinál...hát...nehéz terep lehet :) Tulajdonképpen nem tudok olyan szituációt elképzelni, amiből jól jöhet ki az ember, ha pornóban utazik. Pedig a többség ott ragad a monitor előtt, még egy szolid erotikus jelenet előtt is. :)

Stoyáról jut eszembe egy másik dolog, amit nem értek velük kapcsolatban. (Most nem vagyok benne biztos, hogy ő volt, de úgy rémlik. )Jó pár éve lehetett, de mintha ő vitte volna nyilvánosság elé, hogy az exbarátja megerőszakolta. Emlékszem, hogy az általános vélemény az volt, hogy egy pornószínésznőt nem lehet megerőszakolni, meg ha ilyesmivel foglalkozik, akkor nem csodálkozzon, ha így jár, és hasonlók.
Teljesen elképedtem. Hátborzongató a gondolat, hogy egyesek szerint szakmafüggő, hogy kit szabad bántani és kit nem.
Furcsa világban élünk...

Evice 2016.11.23. 00:39:13

@faPrime: Vad Kati jó példa. 1-2 riportot láttam vele, nagyon normálisnak tűnt.
Jól mondod, az "Én aztán soha" népek nagyon gyanúsak. Néha azon morfondírozom, hogy aki nem tudja az tanítja, aki nem nézi, az csinálja? :))) Mindenesetre velük le sem állok vitatkozni :)

Sasha apukáját sajnálom, de gondolom már késő leülni a gyerekkel beszélgetni, hogy mit szeretne csinálni, ha nagy lesz :)))
Ez pont az a helyzet, amiből nem lehet jól kijönni :)
Pedig a csaj jó abban amit csinál. Ahogyan Stoya is, ha esetleg ő lett volna a történet főszereplője :D

Chris Lamb 2016.11.24. 19:18:07

@Evice: Tudod a pornó tudja igazán felmutatni a kettőséget. Nézzük a pornófilmeket de a női szereplőket lenézzük megvetjük. Én nem. Egyből előjön belőlünk az erkölcscsősz pfejjj mekkora ribi. :O Még ha nem is törünk pálcát felettük drasztikusan valljuk be hány férfinak kellene pornós vagy ex pornós csaj társnak. Szerintem nem soknak.

Chris Lamb 2016.11.24. 19:23:38

És mióta az internet elárasztotta a földünket a pornó varázsa is elmúlt. Számolatlanul ömlik ránk a filmek garmadája. Bezzeg régen. A videó kazik idejében. :)))) Főleg az egy "szinkronosak". :D :D :D Ott inkább röhögött az ember. Vagy a kábel csatornás idők. Ki emlékszik hogy az HBO is nyomott felnőtt filmet? Vagy arra hogy a Travel Channelt 23:00 után a Privát Gold váltotta.

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2016.11.25. 15:41:18

@Chris Lamb: HBO szombat késő este és csütörtök éjjel ismételte. A Travel Channel esetében meg volt, hogy éjfélig csak softot sugároztak. Amióta van szélessáv, azóta durrant el a világ, Én emlékszem még, hogy a szüleim szekrényében hangalámondásos pornókazetta lapult. Egyszer-kétszer megnéztem és könnyeztem a szinkronhang átélésén. Mintha Rambo szinkronizálta volna :D

Másfelől pedig nagy igazság, amit Chocky Ice nyilatkozott. Ő elhajthatja pasiként a nőt, mert karriert épít. Hiába sírt a párja, a gyereke anyja azért, hogy hagyja abba ezt a "munkát". Helyette inkább kilépett a család melegéből. Sok butuska lány bele sem gondol mivel jár hosszútávon ez a meló. Az viszont biztos, hogy sokan nem vállalják őket fel, max villogni. "Bezzeg Én megd*gtam egy pornóst, mert feleségül nem igazán veszik el őket. Kovi könyve is hemzsegett attól, hogy ezek a lányok jól kerestek anno, amit szépen le is csapoltak azok a kanok akiknek volt gyomra lefeküdni velük és utána elvárták, hogy mindent megvegyenek a csajok pénzén: kocsit, hangszert, esetleg utazást.

Evice 2016.11.26. 14:46:22

@Chris Lamb: a pornó, és a szexipar. Én sem vetem meg a pornószínészeket, sem azokat, akik hasonló munkát végeznek. A pornószínésznők többsége egyáltalán nem buta, sőt! Helyén van a szívük és az eszük is. A gond a másik féllel, vagy inkább az ő közvetlen környezetével van, ha komoly kapcsolatra kerül sor. El tudom képzelni azt a tömény cikizést, amit a barátnője miatt kap. Na, és itt csatlakozik be korábbi gondolatmenetem a képmutatásról :)

Jaaahajjjj, a régi szép idők! A tévés és videókazettás filmek :D Még anno talán a Sat1 német csatornán játszottak hétvégenként elképesztően gagyi erotikus filmeket, de ennyi év távlatából már bőven megszépítette őket a nosztalgia varázsa :D

Evice 2016.11.26. 15:28:57

@retrodj: a 2. bekezdésedhez szólva: azt én is el tudom képzelni, hogy jó páran villognának egy pornós/expornós csajjal.
Ha viszont valaki mellét verve dicsekszik, hogy elkapott egy pornós csajt, közben pedig semmibe veszi és kihasználja, akkor azért elgondolkodnék, hogy vajon ki a szégyellnivaló, a pornószínésznő, vagy a majom, aki ettől érezte magát nagy embernek. Mindamellett, ha még a csaj pénzén is élősködik, akkor egy hímringyó.

Chocky Icenak igaza volt abban, hogy férfiként más a fáma, de azért nem hinném, hogy tárt karokkal fogadná őt egy konzervatívabb após-jelölt...Akkor sem, ha ő Európa legjobbja.
Még azt is megmerem kockáztatni, hogy a nők sem feltétlenül vele álmodják meg a komoly kapcsolatot, elvégre ki akar olyannal együtt lenni, akinek ez a munkája? Egyáltalán érzi még a különbséget a gépies szex és a szeretkezés között?
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem a férfiaknak sem lehet könnyű. Számukra is tartogathat buktatókat ez a pálya, csak másfajtákat, mint a nőknek.

A nőkre visszatérve, azért valljuk be, hogy magányos estéken az ember előbb keres rá pornófilmre, mint az Amistadra, vagy a Belső tengerre, szóval igény van bőven a pornószínésznők munkájára, akárki akármit gondol róluk. :)

Chris Lamb 2016.11.27. 20:42:12

@Evice: A nőkre visszatérve, azért valljuk be, hogy magányos estéken az ember előbb keres rá pornófilmre, mint az Amistadra, vagy a Belső tengerre, szóval igény van bőven a pornószínésznők munkájára, akárki akármit gondol róluk. :) Nem véletlen írtam a kettősségről. Mert szívesen nézzük ahogyan döngetik a csajokat és közben képzeletben mi is. De ha arról van szó hogy a pornós csaj legyen a feleségünk vagy barátnőnk egyből ez jön elő -Hülye vagy b.meg? Azt az ordas ribancot???. Ejnye az a fránya kettősség. :O Viszont nekem az a gyanúm hogy a csajok elfogadóbbak. Azaz őket nem zavarná hogy a pasijuk pornózott. Max akkor menne a veszekedés ha nem döngetné olyan keményen. -Mi van azt a kurvát tudtad "órákig" döngetni engem nem?. Aztán próbáld megmagyarázni egy feltüzelt nőnek hogy a filmen másként mennek a dolgok. :)

Chris Lamb 2016.11.27. 20:50:14

@Evice: Még anno talán a Sat1 német csatornán játszottak hétvégenként elképesztően gagyi erotikus filmeket. Azok az úgynevezett szexkomédiák voltak. Amelyiket jó megcsináltak azokon könnyesre röhögted magad. :)

Evice 2016.11.28. 21:22:32

@Chris Lamb: igen, erre a kettősségre akartam utalni, csak nem sikerült jól megfogalmaznom :))) Hogy aztán nők elfogadóbbak-e, arra nem mernék mérget inni.
Jó, talán akkor igen, ha a férfi már csak expornós, azt hiszem, azt a nők tényleg jobban kezelik.
Ellenben, ha még nyakig (tökig) benne van, a nők csak addig hunynak szemet, amíg nem alakul ki mélyebb érzelmi kötődés. Ha már többet akarnak a férfitól, akkor biztos elkezdődik a cirkusz, hogy hagyja abba a pornót. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy a nő agya ne azon kattogna, hogy mit ügyködik éppen élete szerelme egy másik csajon.
El tudod képzelni, hogy egy nőt le lehet nyugtatni azzal, hogy "igen, elmentem közben, de nekem ez a munkámmal jár"? :)

Billy Hill 2017.10.24. 22:37:12

Schulmädchen Report, Forró rágógumi, Wa(h)re Liebe, Tutti Frutti - mekkora gagyi műsorok voltak már! :-)

Evice 2017.10.24. 22:50:18

@Billy Hill: tényleg! :D Azért akkoriban jó volt :))))

venszivar 2017.10.25. 01:09:03

Az albínó lacibának is inkább ilyeneket kellett volna rendeznie s akkor tán lett volna olyan p.csa, ki őt IS lepippantja !!! mert ahogy olvasom, eddigi évtizedei alatt senki nem cumizta le a szerencsétlent! :) .D

Evice 2017.10.25. 08:12:36

@venszivar: ha a szex stresszoldó hatàsàra gondolsz, az valóban létezik :)

óðinn 2017.10.25. 09:29:12

@retrodj: @faPrime: Amióta a mozgóképet feltalálták, léteznek pornófilmek és pornómozik.

2017.10.25. 10:26:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
rendezz rózsafüzéres békemenetet ellene, vagy jelentsd a kersztényvédelmi államtitkárságon, ostoba emalja.

Netuddki. 2017.10.25. 11:31:53

@vitéz Beverneky: Az ocsmánybuleszbirkaszar csak a birkás animalpornóra gerjed.

2017.10.25. 14:09:24

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Te már csak tudod milyen gyomorforgató a mélytorok, minden nap benyeled a felcsúti gazdád lomposát, mint kacsa a nokedlit.

0rdas 2017.10.25. 16:28:14

Már annyit hallottam erről a filmről. Hol lehet megnézni, megszerezni?

Evice 2017.10.25. 20:53:11

@0rdas: ha dobsz egy e-mail címet az evice.nyusziul@gmail.com-ra, szívesen adok pár linket, ahol meg tudod nézni.
süti beállítások módosítása