Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mindennapok örömeiről, amelyekért érdemes reggel felébredni

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Nyuszi ül a fűben...és gondolkozik

Női örömök

2016. június 23. - Evice

Egészen a XIX. századig létezett egy betegség, ami kifejezetten a hölgyeket sújtotta. Tünetei: álmatlanság, levertség, dühkitörések, görcsrohamok, ájulás. Azt a nőt, aki ezektől szenvedett, a hisztéria nevű betegséggel diagnosztizálták. A kóros állapot hátterében a szexuális kielégüleletlenséget sejtették. Kezelésként a páciensnek rendszeresen meg kellett jelennie orvosa rendelőjében, hogy ott kézi masszirozással eljutassák a csúcsra, és ezzel helyre állítsák az egészségét. Noha a hisztéria egy valóban létező betegség, az elhanyagolt, magányos nőket tévesen diagnosztizálták vele. Aki boldogtalan házasságban élt, vagy hajadon maradt, és nem volt olyan szerencsés, hogy akár megmutassák neki, akár magától jöjjön rá az örömszerzés fortélyaira, annak bizony maradt a kényelmetlen, kellemetlen, kötelező orvosi kezelés.

Hisztériában szenvedő nő ábrázolása a XIX. századból:

hysteria1_3214645c.jpg

1734-ben Franciaországban alkalamzták az első vibrátort, ami “Tremoussoir” névre hallgatott. Használatára azért volt szükség, hogy könnyítsenek az orvosok terhein. Majd az 1880-as évek elején, Dr. Joseph Mortimer Granville feltalálta az első elektromos szerkezetet, vagyis a mai korszerű típusok ősét. Évtizedekig mint masszírozó gépet hirdették és árusították, de a folyamatos fejlesztések azt mutatják, a kor embere nagyon is tudta mire való.

Napjainkban szinte már kizárt, hogy egy nő ne találná meg a számára legmegfelelőbb eszközt a kielégüléshez. Állítólag minden nőnél lapul egy vagy több darab otthon, a fiók mélyén. Egy nagyon érdekes beszélgetésnél merült fel a kérdés, hogy miért értelmezik néhányan megcsalásnak, ha valaki szexbabát használ, és miért nem, ha vibrátort vesz igénybe. Én azzal érveltem, hogy talán azért, mert a vibrátornak nincs arca. Ez az elméletem azonban megdőlt, mert bármily meglepő, van olyan vibrátor, aminek a szemébe lehet nézni. 

Elképesztő mennyiségű és fajtájú örömrudat lehet találni a piacon, és nem kevés azok száma, amelyek nemcsak élvezetet nyújtanak, hanem egyéb funkcióval is bírnak. Összeszedtem néhány érdekesebb darabot a jelenleg elérhető kínálatból, hátha kedvet kap a beszerzésre az, akinek még nincs.

Kezdem az elején.

Ha elhangzik az a szó, hogy “vibrátor”, annak, aki korábban nem igazán foglalkozott a témával, talán a klasszikus, kinézetre és formára az eredetihez hasonló fallikus eszköz jut eszébe. Semmi extra, mégis teljes mértékben hozza azt, amire készült.

vibrator2.jpg

Továbbra is az egyszerű daraboknál maradva, ám egy kis módosítással megspékelve: műpénisz, székre szerelve. Aki nem ragaszkodik az ágyban fekvős szexhez, annak a “Vibrating Love Chair”  lehet egy jó megoldás:

vibrating-chair.jpg


Amennyiben az alap darab túl egyszerűnek tűnik, és a romantikus nevű szerelemszék sem hozott lázba, akkor itt a Personal Pleasures Trifecta Rabbit vibrátor. Mint a nevéből is kiderül, háromféle módon képes a csúcsra juttatni: anális, vaginális és csiklóizgatásra egyaránt alkalmas, hajlékony, rezeg, és szép formatervezett. Na jó, a “szép”-et visszavonom, de hogy látványos, az biztos. Például ha a legrosszabbkor (legjobbkor?) lepik meg váratlan vendégek az embert, elég csak kiállítani az éjjeliszekrényre. Első ránézésre fura éjjeli lámpának is elmegy.

c700x420.jpg

Elrugaszkodva a klasszikus formától, a következő a sorban a Hitachi cég tervezte Magic Wand. Állítólag ez a világ legnépszerűbb vibrátora, és olyan nincs, hogy valaki ne élné át vele a gyönyört. Szép, esztétikus kivitel, és egyszerű használat.

hitachi_magic_wand.png

Ha sem a túl egyszerű, sem pedig az extrém változat nem vonz, akkor itt az aranyközépút: formatervezett műpéniszek, kis plusszal. A plusz a nevükben rejlik. A Smile Makers vibrátoroknál a gyártó elővette azokat a szakmákat és tulajdonságokat, amik felkelthetik a hölgyek érdeklődését: a tűzoltó, a francia szerető, a teniszedző, és a milliomos. Mindenki kiválaszthatja a legkedvesebb fantáziája szerinti változatot, és már kezdődhet is a játék.

screen_shot_2015-04-13_at_10_18_23_am_zps07w1ae96.png

Egy példa erejéig nyergeljünk át azon típusokhoz, amelyekhez szinte meg sem kell mozdulni: Wireless Remote Control Vibrator. 10 sebességes, távirányítóval vezérelt szerkezet. Diszkrét és kényelmes, merthogy a fehérnemű alatt viselhető. Bugyit húzva rá, szinte nem is látszik. Azoknak lehet tökéletes, akik szeretnek a négy falon kívül is csúcsra járni. Hátrányát leginkább abban látom, ha a gazdája véletlenül elhagyja az utcán a távirányítóját, aztán egy idegen megtalálja, és még hatótávolságon belül kíváncsian nyomkodni kezdi, hogy vajon melyik autót nyitja...Paranoiás képzelgésemet leszámítva, elég praktikusnak és izgalmasnak tűnik.

-font-b-wireless-b-font-remote-control-vibrator-10-font-b-speeds-b-font-invisible.jpg
Ha úgy érzed, zavarna a halk rezgő hang, és amúgy is szereted hallani a partnered reakcióját szex közben, akkor választhatod például a My Little Secret Talking vibrátort. A megfelelő gombot megnyomva bársonyos, duruzsoló szavak növelik a fantasztikus élményt.

vibrator.jpg

Egy szuper ajándék ötlet: Crave Duet, a pendrive-val felszerelt vibrátor. Nem lehet rá rosszat mondani! Az akkumulátor mindössze 10 perc alatt feltölthető, lehet 16 és 8 GB-os változatban kapni, elegáns bőrtokkal és akár aranyozott kivitelben is. Emellett természetesen örömszerzésre is tökéletesen alkalmas, miközben diszkrét és elegáns. Azt hiszem, erre mondják, hogy minden igényt kielégít.

vibri-pendrive_screenshot_20130214133412_4_original.jpg

Szereted a zenét? Akkor a Naughtibod iPod Vibrator-t kedvelni fogod. Ahogy a neve is mutatja, iPodra kell kötni, így a dalok ritmusára ingerli használóját. A zene igazi élvezetét nyújtja, szó szerint:

1911_naughtibod.jpg

Hello high-tech! - Hello Touch Wearable Vibrator

Ez az egyik legújabb fejlesztés. A kis vibráló gombokat a mutató-és középsőujjra helyezve olyan finom vibrációt generál, amellyel sokkal erőteljesebb orgazmust lehet elérni, mint a hagyományos kézi masszázzsal. Modern kinézet, a legmodernebb technológiával ötvözve.

hello-touch-fingertip-vibrator.jpgA végére pedig egy vadhajtás. Bár a jelző persze nem teljesen jogos, mert Japánban tilos a fallikus játékszerek gyártása és forgalmazása, holott nyilván lenne rá igény. Úgy kerülik ki a szabályokat, hogy minden egyébre hajazó vibrátorokat állítanak elő, amelyek olykor bizony elég borzasztó formákat öltenek. Csak egyetlen példa, amire nem találok szavakat: Free Hello Kitty Vibrator. Miután mélyen belenézel azokba a vádló szemekbe, biztos nem lesz kedved huncutkodni… Mindegy. Van, akinek mégis bejön. 

hello-kitty-vibrator-pink_thumbnail.jpg

Lehet, hogy rezeg az út a boldogságig, de minél jobban rezeg, annál jobb! :)

 

Levezetésképp itt egy videó, ahol megnézheted, milyen szépen becézi használóját a My Little Secret Vibrator:




Ezen pedig azt láthatod, mit tud a Naughtibod iPod Vibrator működés közben:

 

Források

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapokoromei.blog.hu/api/trackback/id/tr908834164

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Maszturbálj! 2016.06.23. 17:19:32

Pénzt spórolsz. Időt spórolsz. Csökkenti a stresszt. Gyógyítja a fejfájást. Senkit se bánt, viszont idegesíti a pápát. Ettől viszont még egy erkölcsös dolog, csak a pápa hülye.  Ja és papoknak is ajánlható. Inkább magukhoz nyúljan...

Trackback: Maszturbáció ellenesek nevetségesek 2016.06.23. 17:19:11

A normális körülmények közt végzett maszturbáció nagyon is egészséges. Ennél már csak a jó heteroszexuális szex egészségesebb.

Trackback: Önkielégítés is erkölcsös dolog 2016.06.23. 17:18:24

George Carlin: " Ha isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb karokat teremtett volna nekünk"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mcc 2016.06.23. 15:48:35

érdemes említeni a womanizert, már csak az eltérő működési elv és a formatervezés miatt is.

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2016.06.23. 17:56:32

Egyik, másik megállná a helyét a késő-középkori Spanyolországban is. :)

Egyébként melyik nő akar egész nap egy vibrivel a punc, őőő, a vaginájában nyomulni? Elvesztett távirányító ide vagy oda, nem egészségtelen az? o.O

zselice · http://egyejszaka.hu/ 2016.06.23. 19:01:20

a womanizer tényleg egyedi kategória

Evice 2016.06.23. 19:19:37

@protézisesh: jó film, egyszer érdemes megnézni :) Történelmileg talán nem teljesen hű, de a lényeg benne van.

Evice 2016.06.23. 19:25:25

@mcc: hű, WOW! Kár, hogy ezt nem láttam előbb! Helyet érdemelt volna a posztban. Örülök, hogy megemlítetted, így nem marad ki a sorból :)

Evice 2016.06.23. 19:33:14

@Skulo: mint kínzóeszköz? :D Némelyik valóban ijesztő kicsit első ránézésre, de ha tényleg olyan örömöt okoznak, ahogy ígérik a gyártók, akkor idővel biztos hozzá lehet szokni :)

Szerintem a WRC vibrátort úgy tervezték, hogy ne okozzon irritációt, vagy kényelmetlenséget akkor se, ha valaki hosszabb ideig viseli. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy 0-24-ben talán túlzás :) Habár...mondjuk nyaralás alatt, ki tudja? :D

Evice 2016.06.23. 19:40:53

@Hóhér az utolsó barátod: látom másokat is izgat ez a kérdés :D Ha kiderül, hogy esetleg megint jobboldalra dől a mérleg, az már tényleg csúnya diszkrimináció lesz a balkezesekkel szemben! >:( :D Hm...szerintem mindegy melyik kézbe veszik, egyik sem tűnik különösebben oldalhoz kötöttnek :)

Evice 2016.06.23. 19:42:52

@zselice: igen, sajnos az lemaradt, pedig nagyon jónak tűnik. Sebaj, legközelebb szemfülesebb leszek :)

elemes 2016.06.23. 19:52:30

A pendrive mindent visz.
Ha lenne belőle mondjuk 8GB változat, beszereznék egyet, poénból.
Egyébként ajándéknak is ideális.

elemes 2016.06.23. 19:53:14

@zselice:

mondjuk egy pasi kezébe nyomod és megmondod a nevét :-)

Conan The Librarian 2016.06.23. 20:55:10

Ínyenceknek többféle sárkány, vérfarkas, vámpír, stb műf*sz:

bad-dragon.com/products

Evice 2016.06.23. 21:46:41

@elemes: van 8Gb-os verzió is ;)
Nagyon elegáns, és rendkívül praktikus. Szerintem sokan örülnének neki.

Evice 2016.06.23. 21:49:07

@Conan The Librarian: nem semmi. Tényleg mindenki találhat magának megfelelőt :)

elemes 2016.06.23. 22:11:49

@Evice:

Márminthogy tényleg van benne memória? Azt hittem, az USB csak a beépített akkumulátor töltésére való.

Azért alaposan el kellene gondolkodnom, hogy kinek adhatnék ilyen ajándékot.

Evice 2016.06.23. 22:36:21

@elemes: igen. Attól függően, melyik típust választod, 16 és 8 GB-nyi adatot bír el.

Nem is tudom. Olyasvalakinek, aki sokat utazik, vagy rendszeresen hazahordja a munkát?
A bőrtokban egyáltalán nem feltűnő. Nekem úgy tűnik, a tervező cég komolyan gondolta, hogy lesz aki mindig magánál tartja majd.

elemes 2016.06.24. 05:13:19

@Evice:

"sokat utazik, vagy rendszeresen hazahordja a munkát"

...és többé úgysem akarok szóba állni vele :-)

SarahConnor 2016.06.24. 07:03:43

Lehet, hogy egedül vagyok vele, de engem ez a vég nélküli szövegelés a beszélő vibrátor esetében nagyon kizökkentene :)

faPrime 2016.06.24. 08:03:16

@elemes: csatlakozom, a pendrive odaver rendesen, hiába, mindig tanul újat az ember :) a tulaj magával hordhatja a kedvenc filmjeit, fel a gépre-tabletre, móka, aztán törlés, és senki nem tud véletlenül belebotlani (te, mi ez a film itt a gépen... ) mondjuk nem hiszem hogy sok fickót zavarna ha a nő is pornót néz. Engem biztos nem :)

A beszélős meg a Hello Kitty inkább a "háteztmegmiértkellett" kategória... főleg a Hello Kitty, mi van ha a gyerek elviszi mert azt hiszi hogy játék?

Sybian meg lemaradt (asszem így írják). Állítólag még a Wand-nál is jobb, és több módon lehet tekergetni mint a remote control-os változatot amit írtál.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.06.24. 08:56:23

@faPrime: sybian? Az nem a Nokia mobilok op.rendszere volt? :)))
Na jó, szigorúan Google-ből kikeresve ( :D ), kissé kényelmetlennek tűnik. Mintha egy minden értelemben álló ló hátán... khm... :D
Hölgyek? :)

Evice 2016.06.24. 11:09:22

@Lenina Huxley: nem hinném, hogy egyedül vagy vele :) Ha hallgatna az örömrúd, bölcs maradna - ennyi :D

Evice 2016.06.24. 11:18:31

@faPrime: a Hello Kitty-től az én szemem is majdnem kisült, de sokan veszik. Nem tudom megmagyarázni, miért... o.O :D

Sybian egy komplett berendezésnek tűnt. Inkább a Love Chair-t választottam, mert az nem olyan ijesztő :D
Nocsak a Sybiant is ennyire kedvelik? Hm...sebaj, legalább kommentben megvan :)

Evice 2016.06.24. 11:21:47

@elemes: :D Látod, nem sülhet el rosszul az ajándékozás: ha kedveled, és örül neki, akkor azért, ha nem bírod az illetőt, és ezzel távol tudod tartani magadtól, akkor azért :D
Jól írtam fent: egyszerűen nem lehet rá rosszat mondani :D

Evice 2016.06.24. 11:24:41

@Alick: először kicsit ijesztőnek találtam ezt a szerkezetet, de látva a videót, már értem miért olyan népszerű :)))

Secnir 2016.06.24. 11:28:36

"Állítólag minden nőnél lapul egy vagy több darab otthon, a fiók mélyén. "

LOL
a feleségemnek speciel nincs, és úgy néz ki, egyelőre nincs is rá igénye. rám van.

Evice 2016.06.24. 11:54:29

@Secnir: én sem vagyok meggyőződve arról, hogy minden nő használ vibrátort. Ezért kezdtem úgy a mondatot, hogy "állítólag".

Nem akartam általánosítani, elnézést kérek, ha esetleg félreérthetően fogalmaztam a posztban :)

átlátó 2016.06.24. 12:19:21

Szép munka volt...csak kérdezem, nem idegeskedni...olyan nincs amiben van tolatóradar, meg ABS?

Evice 2016.06.24. 13:21:33

@átlátó: Köszönöm!
Amennyire tudom, jelenleg nincs. Ellenben, ha jobban belegondolsz, ez a terület is rohamléptekben fejlődik. Ha már mindenféle eszközzel össze lehet kötni a vibrátorokat, akkor miért ne lehetne olyan, ami csatlakozik a GPS-hez? Poénnak elmenne :)

eßemfaßom meg áll 2016.06.24. 14:44:08

Olyan van amiben van bluetooth? Minden jobb ha van benne buetooth!

www.youtube.com/watch?v=fhlED3kFJDs

Evice 2016.06.24. 15:22:05

@eßemfaßom meg áll: Sheldonnak, mint mindig, most is igaza van ;)
Igen, van olyan vibrátor, amiben van bluetooth :)))
Például, ez egy ilyen tipus: www.lovense.com/rabbit-vibrator

elemes 2016.06.24. 22:36:52

@Evice:

...azért ez nem ilyen egyszerű.
Hogyan interpretálja a megajándékozott?

"hát már nem kellek neked?"

"azt hiszed neke nincs IGAZI?"

"disznó"

Evice 2016.06.24. 23:18:04

@elemes: amilyen drága egy ilyen vibrátor, nyugodtan érezheti úgy, hogy sokat jelent neked ;)
A másik dolog az, hogy szerintem ma már egyáltalán nem ciki vibrátort venni, kapni, használni vagy otthon tartani.
Hozzáteszem, nyilván beállítottság kérdése, nem mindenki tart rá igényt.

Evice 2016.06.24. 23:20:09

@Balt: a Womanizert már írták mások is, sajnálom, hogy kimaradt a listáról, tényleg egyedi eszköz.
Nem is emlékeztem erre a B.S. számra. :)

Balt 2016.06.25. 08:06:11

@Evice: Igen, én is csak itt láttam, nem társítottam segédeszközhöz, amúgy meg nem is ismertem az eredeti BS számot, csak a feldolgozását. Többé-kevésbé:
www.youtube.com/watch?v=FYs90XeUHbM

Evice 2016.06.25. 11:35:22

@Balt: nahát, ezt sem tudtam! Mármint, hogy Lily Allen feldolgozta. Így talán kicsit jobb is, mint az eredeti :)

vackor1 2017.02.22. 00:03:06

Kisebb összeget tennék rá - azért csak kisebbet, mert nem olvastam még az összes szösszenetet -, hogy itt van a legtöbb komment.. :))
Pár hónapja adta valamelyik adó az erről szóló filmet, kisebb-nagyobb részét láttam is - furcsa a tv nézési szokásom - és emlékszem, hogy néha egész jókat lehetett mosolyogni rajta, függetlenül attól, hogy valószínűleg megtörtént eseményt dolgozott fel, legalábbis egy készülék feltalálásának a valós körülményeit próbálta meg filmbe önteni. :))

Evice 2017.02.22. 00:13:40

@vackor1: lehet ;)

Á, igen a "Hiszéria" című film :) Tényleg aranyos kis film :)
Még régebben láttam, de biztos nem tévében. Évek óta nincs tévém :)

vackor1 2017.02.22. 00:29:49

Nem, tévedtem, azóta már olvastam több írásodat is és találtam olyat, ahol - igaz csak eggyel, de - több a komment. Meg is lepett, de ez van.. :)))

Evice 2017.02.22. 00:43:40

@vackor1: igen? Nocsak! Holnap utánajárok :D
süti beállítások módosítása